Back To Top

Victory Promise

10 στα 10 για την Victory Promise. Οργανική Ανάπτυξη & διπλασιασμός παραγωγής στα άμεσα σχέδιά της

Η Victory Promise των Απόστολου Παπαηλίου & Σταμάτη Συγγρού είναι ένα από τα λαμπρά παραδείγματα ότι η κρίση γεννάει ευκαιρίες.

του Νίκου Μωράκη

«Παιδιά» από το agency Ασφαλιστικών Εταιρειών με ιστορία στον κλάδο (NN & Allianz) μετέφρασαν την 30ή εμπειρία τους σε business plan δημιουργώντας το 2008 την Victory Promise. Ένα Ασφαλιστικό γραφείο που μέσα σε 10 μόλις χρόνια έκανε «παραγωγικά άλματα» σκαρφαλώνοντας  – εν μέσω κρίσης –  από ένα απλό γραφείο… στα 10 εκατ. ευρώ!

Δεν χρωστάνε σε τράπεζες και Ασφαλιστικές, συντηρούν για 5η συνεχόμενη χρονιά λειτουργική κερδοφορία… έχουν πρόγραμμα!

Ο Πρόεδρος της Victory Promise, Σταμάτης Συγγρός

Συνεργάζονται με 16 Ασφαλιστικές εταιρείες και 3 μεσιτικές, έχουν ένα δίκτυο 200 συνεργατών και είναι υπεύθυνοι για ένα χαρτοφυλάκιο 12.000 ασφαλισμένων.   

Ο μακροχρόνιος στόχος τους; Σε βάθος τριετίας να ξεπεράσουν τα 25 εκατ. ευρώ σε συνολική παραγωγή.

Την περασμένη Τρίτη, 25 Ιουνίου η Εταιρεία γιόρτασε τα 10 χρόνια επιτυχημένης πορείας της στον κλάδο βραβεύοντας παράλληλα τους συνεργάτες τους που τους βοήθησαν να φτάσουν στη σημερινή τους μορφή.

Ο Απόστολος Παπαηλίου, CEO & Operations Director μίλησε για τα στρατηγικά βήματα που έχουν κάνει το τελευταίο διάστημα. Για τη μεταστέγαση σε νέα υπερσύγχρονα γραφεία στην Αγία Παρασκευή, για την πλήρη εναρμόνισή τους με τους νέους κανονισμούς IDD & GDPR, για την επιτυχημένη συνεργασία με την ICAP σε πρόγραμμα αξιολόγησης και εκπαίδευσης του διοικητικού δυναμικού τους και τέλος για την ολοκλήρωση πιστοποίησης ISO 27001.

Ο CEO & Operations Director της Victory Promise, Απόστολος Παπαηλίου.

Ο Γιάννης Μαργιούκλας, Vise President της Victory αναφέρθηκε στον ψηφιακό μετασχηματισμό της. Η Εταιρεία έχει επενδύσει στη δημιουργία e-learning πλατφόρμας με σκοπό οι συνεργάτες της να έχουν πρόσβαση σε εκπαιδευτικό υλικό 24/7 365 μέρες το χρόνο. Στη δημιουργία ηλεκτρονικής βιβλιοθήκης – χρηστικό εργαλείο – πρόσβασης των συνεργατών σε σημαντική πληροφόρηση μέσω της ιστοσελίδας τους και στην εγκατάσταση calculator υπολογισμού σύνταξης. Τέλος, η Εταιρεία ετοιμάζεται να λανσάρει τις «Victory Promise Stories» που σκοπό έχουν να αναδείξουν την υπεραξία τους Ασφαλιστικού Πράκτορα μέσα από αληθινές ιστορίες πελατών – ασφαλισμένων που εμπιστεύτηκαν τις υπηρεσίες τους και δικαιώθηκαν για την επιλογή τους.

Ο Vise President της Victory Promise, Γιάννης Μαργιούκλας.

Τέλος, ο Πρόεδρος της Εταιρείας, Σταμάτης Συγγρός, έκανε έναν απολογισμό λέγοντας ότι η μέχρι σήμερα επιτυχία τους βασίζεται στη σχέση όγκου εργασιών, κόστους και σωστών επιλογών. Επιλογές που θωρακίζουν την εταιρεία και την προετοιμάζουν για το μέλλον του επαγγέλματος που έχει στον πυρήνα του τεχνολογία, αυστηρότερο εποπτικό πλαίσιο και ανταγωνισμό από μεγάλα πολυεθνικά σχήματα άσχετα με το επάγγελμα αλλά με τεράστια τεχνολογική γνώση. Ο κ. Συγγρός έκλεισε την ομιλία του λέγοντας:

«Ο καταναλωτής δεν ερωτεύεται e-shop και πλαστικές κούκλες, γι’αυτό και θα κυριαρχήσουμε ως κανάλι διανομής. Στόχος μας η συνέχιση της λειτουργικής κερδοφορίας για να επανεπενδύσουμε στις υποδομές μας για την στήριξη των συνεργατών μας. Σε λίγες μέρες θα είμαστε και σε θέση να ανακοινώσουμε και το πρόγραμμά μας για στελέχωση νέων συνεργατών».

Η διοίκηση της Victory Promise με τον Διευθύνων Σύμβουλος της Eurolife ERB, Αλέξανδρο Σαρρηεωργίου.

Πέρα από τη βράβευση των συνεργατών της, η Εταιρεία τίμησε για την υποστήριξή τους όλα αυτά τα χρόνια τους Διευθύνοντες Συμβούλους των εταιρειών Eurolife ERB & Interasco, Αλέξανδρο Σαρρηγεωργίου Κάρολο Σαΐα αντίστοιχα, παραδίδοντάς τους τιμητική πλακέτα. Βράβευσε επίσης για την υποστήριξή τους, τους εκδότες Δημήτρη Ρουχωτά & Μιχάλη Μωράκη. 

Πάνω αριστερά ο Διευθύνων Σύμβουλος της Interasco, Κάρολος Σαϊας, κάτω αριστερά ο Νίκος Δελένδας, Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων & Εκπαίδευσης Eurolife ERB, δίπλα του η Ναταλία Γιαννιού, Διευθύντρια Πωλήσεων Interasco. Πάνω δεξιά ο Δημήτρης Γαβαλάκης, Γ.Γ Ε.Ε.Α, δίπλα του ο Βασίλης Μπακούσης Εμπορικός Διευθυντής, Ατλαντική Ένωση. Κάτω δεξιά ο Χρήστος Γεωργακόπουλος, Πρόεδρος Ευρωπαϊκή Πίστη. 

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών οι Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, Διευθύνων Σύμβουλος Eurolife ERB & Πρόεδρος ΕΑΕΕ, Κάρολος Σαΐας, Διευθύνων Σύμβουλος Interasco, Χρήστος Γεωργακόπουλος, Πρόεδρος Ευρωπαϊκή Πίστη, Βασίλης Καρέλλας, Διευθυντής Πωλήσεων CNP Ζωής, Νίκος Δελένδας, Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων & Εκπαίδευσης Eurolife ERB, Ναταλία Γιαννιού, Διευθύντρια Πωλήσεων Interasco, Δημήτρης Γαβαλάκης, Γ.Γ. ΕΕΑ & Γιάννης Χατζηθεοδοσίου Πρόεδρος ΕΕΑ και Διευθύνων Σύμβουλος της διαμεσολαβητικής Mega Brokers. Μαγνητοσκοπημένο μήνυμα απήθυνε και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Generali Παναγιώτης Δημητρίου.

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ

Χαρτοφυλάκιο Αυτοκινήτου

3η θέση: Δημήτρης Σαμαρτζής

2η Θέση: Γεώργιος Πάγκας

1η Θέση: Ιωάννης Καρβελούτσος

ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟ

3η θέση: Βιβέττα Σπαντίδου

2η θέση: Μαρία Χατζή

1η θέση: Γεωργία Βλαχονικολέα

ΑΥΞΗΣΗ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ

3η θέση: Γιώργος Καραθανάσης

2η θέση: Κωνσταντίνος Σμυρλής

1η θέση: Σούλα Γκικοπούλου

ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟ ΓΕΝΙΚΩΝ

3η θέση:

2η θέση: Ιωάννης Καρβελούτσος

1η θέση: Μαρία Χατζή

ΝΕΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΓΕΝΙΚΩΝ

3η θέση: Μαρία Χατζή

2η θέση: Γιώργος Καραθανάσης

1η θέση:

ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟ ΖΩΗΣ

3η θέση: Κική Δημητριάδου

2η θέση: Βιβέττα Σπαντίδου

1η θέση: Γεωργία Βλαχονικολέα

ΝΕΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΖΩΗΣ

3η θέση: Κική Δημητριάδου

2η θέση: Βιβέττα Σπαντίδου

1η θέση: Γεωργία Βλαχονικολέα

 

Πηγή: Insurancedaily.gr

Post a Comment