Η ιστορία της Victory Promise

Η Victory Promise ιδρύθηκε το 2008 από ανθρώπους με εκτενή εμπειρία σε πολυεθνικές εταιρείες στον τομέα της ιδιωτικής ασφάλισης. Με την πολύτιμη εμπειρία μας και την επιθυμία μας να βρισκόμαστε πάντα δίπλα στον πελάτη, έχουμε δημιουργήσει μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες ασφαλιστικής πρακτόρευσης, με διαρκή, σταθερή και κερδοφόρα ανάπτυξη.

Βάζουμε προτεραιότητα τον πελάτη και όποια στιγμή μας χρειαστεί, φροντίζοντας να προσφέρουμε υπηρεσίες κορυφαίου επιπέδου, με ειλικρινή συνεργασία, αμοιβαία εμπιστοσύνη και αφοσίωση.

Έχουμε δημιουργήσει ένα βιώσιμο εταιρικό σχήμα στο οποίο, οι επαγγελματίες ασφαλιστικοί σύμβουλοι με τους οποίους συνεργαζόμαστε, ασκούν ελεύθερα και χωρίς δεσμεύσεις το επάγγελμά τους. Το αποτέλεσμα, αυτής της συνεργασίας, είναι οι πελάτες μας να απολαμβάνουν υπηρεσίες υψηλού επιπέδου οι οποίοι διατηρούν μαζί μας μακροχρόνια συνεργασία.

Διαθέτουμε μεγάλη εξειδίκευσή μας στις ασφάλειες Ζωής, Υγείας & Σύνταξης αλλά επενδύουμε και υποστηρίζουμε όλους τους κλάδους ασφάλισης, για ιδιώτες & οικογένειες, επαγγελματίες ή επιχειρήσεις : Ασφάλιση Επιχείρησης, Κατοικίας, Σκαφών Αναψυχής, Αυτοκίνητου, Αστικής Ευθύνης, Επενδύσεων, ειδικών κινδύνων, Ομαδικά συμβόλαια κ.α.

Γνωρίζουμε, μπορούμε και για το λόγο αυτό δεσμευόμαστε.

Εστιάζουμε στην ανάπτυξη της επιχείρησής μας ενώ ταυτόχρονα υποστηρίζουμε με δράσεις τις τοπικές κοινωνίες.

Το δίκτυο συνεργατών μας επιλέγεται πάντα με υψηλά επαγγελματικά, ποιοτικά κριτήρια και υποστηρίζεται διαρκή εκπαίδευση.

Καθημερινά, στόχος μας είναι να γινόμαστε καλύτεροι. Για εσάς!

Μπορείτε παρακάτω να δείτε την αναλυτική Εταιρική μας παρουσίαση

Εταική Παρουσίαση | Victory Promise

Εταιρική Παρουσίαση