Αρχική / Γνωρίστε μας / Γιατί Victory Promise

Γιατί αναζητάτε κάτι περισσότερο από την ιδιωτική σας ασφάλιση!

Γιατί αναζητάτε :

  • Συνεργασία με επαγγελματίες που είναι πραγματικοί σύμβουλοι για τις δικές σας μοναδικές ανάγκες
  • Μια κορυφαία εξειδικευμένη εταιρεία ασφαλιστικής πρακτόρευσης στην Ελλάδα

    • με υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας & υποστήριξης
    • υπερήφανη για την ποιότητα των συνεργατών της και των υπηρεσιών που παρέχουν σε εσάς.

Να νιώσετε εμπιστοσύνη! Να αφεθείτε ώστε να μπορέσετε να ιεραρχήσετε αλλά και να εκπληρώσετε τις επιθυμίες σας για την καλύτερη, αποδοτικότερη και συμφέρουσα ασφάλεια για εσάς και την οικογένειά σας ή/και την επιχείρησή σας. Κι αυτό το πετυχαίνετε στη Victory Promise μέσω των συνεργατών μας που είναι πραγματικοί σύμβουλοι για τις δικές σας μοναδικές ανάγκες.

Περισσότερα για τη Victory Promise

Έχουμε καταφέρει να δημιουργήσουμε ένα χαρτοφυλάκιο που ξεπερνά τα 14.300.000€, να δραστηριοποιούμαστε και στους 14 κλάδους ασφάλισης για ιδιώτες και επιχειρήσεις, και να συνεργαζόμαστε με περισσσότερους από 160 ασφαλιστικούς πράκτορες.

Το κυριότερο όμως, είναι ότι έχουμε πάνω από 23.000 ικανοποιημένους πελάτες. Η επικέντρωσή μας στην ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε και η εμπιστοσύνη με τους πελάτες μας ενισχύεται με τα 2 πιστοποιητικά ISO που διαθέτουμε:

  • ISO 22301:2019 | Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Πληροφοριών
  • ISO IEC 27001:2013 | Σύστημα Διαχείρισης Επιχειρησιακής Συνέχειας

Η εταιρεία μας παρουσιάζει διαδοχικές λειτουργικές κερδοφορίες στις χρήσεις της, με αποτέλεσμα να ισχυροποιείται οικονομικά, γεγονός που της επιτρέπει να βελτιώνει συνεχώς τις υποδομές και κατ’ επέκταση τις υπηρεσίες της. Καθημερινά παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, για την κάλυψη όλου του φάσματος των ασφαλιστικών αναγκών τόσο των ιδιωτών όσο και των επιχειρήσεων, βασισμένες σε συγκεκριμένη μεθοδολογία μέτρησης της έκθεσης στον ασφαλιστικό κίνδυνο.

Δίνουμε ιδιαίτερο βάρος στην εκπαίδευση και την ευρύτερη κατάρτιση των ασφαλιστικών συμβούλων της γι’ αυτό διαθέτει το δικό της εκπαιδευτικό κέντρο (Victory Promise Academy) με πάνω από 200 ώρες σεμιναρίων ετησίως.

Στη Victory Promise επιδιώκουμε να μεγαλώνουμε, διατηρώντας τις αξίες μας ψηλά, προς τους πελάτες μας και προς τους συνεργάτες μας, γεγονός που κάνει τις συνεργασίες μας μακρόπνοες και ισχυρές, μεγιστοποιώντας τα οφέλη για όλα τα μέρη, έχοντας πάντα στο επίκεντρο τον άνθρωπο και τις ανάγκες του.

Υπόσχεση ΣΗΜΕΡΑ για ενα καλύτερο ΑΥΡΙΟ

Η ιστορία της Victory Promise

Η Victory Promise ιδρύθηκε το 2008 από ανθρώπους με εκτενή εμπειρία σε πολυεθνικές εταιρείες στον τομέα της ιδιωτικής ασφάλισης. Με την πολύτιμη εμπειρία μας και την επιθυμία μας να βρισκόμαστε πάντα δίπλα στον πελάτη, έχουμε δημιουργήσει μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες ασφαλιστικής πρακτόρευσης, με διαρκή, σταθερή και κερδοφόρα ανάπτυξη.

Βάζουμε προτεραιότητα τον πελάτη και όποια στιγμή μας χρειαστεί, φροντίζοντας να προσφέρουμε υπηρεσίες κορυφαίου επιπέδου, με ειλικρινή συνεργασία, αμοιβαία εμπιστοσύνη και αφοσίωση.

Έχουμε δημιουργήσει ένα βιώσιμο εταιρικό σχήμα στο οποίο, οι επαγγελματίες ασφαλιστικοί σύμβουλοι με τους οποίους συνεργαζόμαστε, ασκούν ελεύθερα και χωρίς δεσμεύσεις το επάγγελμά τους. Το αποτέλεσμα, αυτής της συνεργασίας είναι οι πελάτες μας να απολαμβάνουν υπηρεσίες υψηλού επιπέδου οι οποίοι διατηρούν μαζί μας μακροχρόνια συνεργασία.

Διαθέτουμε μεγάλη εξειδίκευση στις ασφάλειες Ζωής, Υγείας & Σύνταξης αλλά επενδύουμε και υποστηρίζουμε όλους τους κλάδους ασφάλισης, για ιδιώτες & οικογένειες, επαγγελματίες ή επιχειρήσεις: Ασφάλιση Επιχείρησης, Κατοικίας, Σκαφών Αναψυχής, Αυτοκίνητου, Αστικής Ευθύνης, Επενδύσεων, ειδικών κινδύνων, Ομαδικά συμβόλαια κ.α.

Γνωρίζουμε, μπορούμε και για το λόγο αυτό δεσμευόμαστε.

Εστιάζουμε στην ανάπτυξη της επιχείρησής μας ενώ ταυτόχρονα υποστηρίζουμε με δράσεις τις τοπικές κοινωνίες.

Το δίκτυο συνεργατών μας επιλέγεται πάντα με υψηλά επαγγελματικά, ποιοτικά κριτήρια και υποστηρίζεται διαρκή εκπαίδευση.

Καθημερινά, στόχος μας είναι να γινόμαστε καλύτεροι. Για εσάς!

Μπορείτε παρακάτω να δείτε την αναλυτική Εταιρική μας παρουσίαση

Εταική Παρουσίαση | Victory Promise

Εταιρική Παρουσίαση

0 πόλεις
Παρουσία σε 3 πόλεις και συνεργασίες σε 17 σε όλη την Ελλάδα
0
Ευχαριστημένοι πελάτες σε όλη την Ελλάδα
0 εκ €
Παραγωγή Ασφαλίστρων στους 14 κλάδους ασφάλισης
0
Εξειδικευμένοι Συνεργάτες
0
πελάτες σε ομαδικά συμβόλαια
0
Πιστοποιητικά ISO