Αρχική / Γνωρίστε μας / Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Για τους πελάτες μας και την κοινωνία – ΕΚΕ

Στη Victory Promise, η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη βρίσκεται στο επίκεντρο αυτού που κάνουμε και αυτού που είμαστε. Είναι ενσωματωμένη στην κουλτούρα μας και τη ζούμε μέσω των βασικών μας αξιών καθώς αποτελεί τον βασικότερο τρόπο για να προσφέρουμε στην κοινωνία.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ

Δεσμευόμαστε πλήρως να παρέχουμε προσωπική εξυπηρέτηση στους πελάτες μας και να τους παρέχουμε ασφαλιστικά προϊόντα και λύσεις, τα οποία παρουσιάζονται και αναλύονται με σαφή και διαφανή τρόπο και ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους.

ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ & ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΜΑΣ

Σεβόμαστε και εκτιμούμε το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρίας και το σύνολο του δικτύου συνεργαζόμενων πρακτόρων μας, και δεσμευόμαστε πλήρως για τη δημιουργία κουλτούρας ποικιλομορφίας. Οι άνθρωποί μας δεσμεύονται να διατηρούν τα ηθικά τους πρότυπα, τις γνώσεις τους και να ενισχύουν τις ικανότητές τους.

ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ

Είναι αναπόσπαστο στοιχείο της επιχείρησής μας ότι οι συνεργάτες μας και οι επιχειρηματικοί μας εταίροι μοιράζονται τις ίδιες αρχές με εμάς. Η φήμη μας είναι πολύ σημαντική για εμάς και για να συμβάλλουμε στην προστασία της, συνεργαζόμαστε μόνο με οργανισμούς που ενεργούν με ηθικό τρόπο.

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ / ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΑ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ ΙΔΡΥΜΑΤΑ & ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Πιστεύουμε στις τοπικές μας κοινότητες και τα φιλανθρωπικά ιδρύματα και οργανισμούς και τα υποστηρίζουμε.

Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι, και ταυτόχρονα τυχεροί, που έχουμε συνεργαστεί με «Το χαμόγελο του Παιδιού», το «Make-a-Wish Ελλάδος» και έχουμε υποστηρίξει ενέργειες όπως η «Ρόδος για τη Ζωή»