Ασφάλιση Επιχειρήσεων για Κυβερνοεπιθέσεις

Συμβαδίζοντας με τις συνεχείς αλλαγές στο διαδικτύο, στη Victory Promise έχουμε την εξειδίκευση να σας προτείνουμε πακέτα ασφάλισης για τους ολοένα και αυξημένους κινδύνους στον κυβερνοχώρο.

Γνωρίζατε ότι το 55% των μικρών επιχειρήσεων έχουν υποστεί παραβίαση δεδομένων και ότι το 53% έχουν υποστεί πολλαπλές παραβιάσεις;

Μια παραβίαση δεδομένων μπορεί να βλάψει περισσότερα από το υπολογιστικό σύστημα μιας επιχείρησης. Μπορεί επίσης να βλάψει τη φήμη της και να θέσει σε κίνδυνο τους πελάτες, προμηθευτές ή/και υπαλλήλους. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η ασφάλιση στον κυβερνοχώρο μπορεί να είναι μια έξυπνη προφύλαξη για κάθε μεγέθους επιχείρηση.

Τι είναι η cyber insurance;

Είναι η ασφάλιση που προστατεύει την επιχείρησή σας από κινδύνους βασισμένους στο διαδίκτυο και γενικότερα στην τεχνολογία πληροφοριών και αφορά την κάλυψη της ευθύνης της επιχείρησής σας για παραβίαση δεδομένων πελατών, προμηθευτών, υπαλλήλων κλπ.

Τι καλύπτει η ασφάλιση στον κυβερνοχώρο;

Εκτός από τις νομικές αμοιβές και τα έξοδα, η ασφάλιση για κυβερνοεπιθέσεις προσφέρει ένα πιο ευρύ πλαίσιο καλύψεων που μεταξύ άλλων καλύπτει έξοδα σχετικά με:

  • Ενέργειες ενημέρωσης των πελατών/προμηθευτών για παραβίαση δεδομένων
  • Επισκευή κατεστραμμένων συστημάτων υπολογιστών
  • Πρόσληψη εξειδικευμένων εμπειρογνωμόνων και τεχνικών για αντιμετώπιση των προβλημάτων

Αυτοί οι κίνδυνοι δεν είναι μακρινό σενάριο. Τους βλέπουμε καθημερινά. Οι επιτήδειοι περνούν έναν ιό στα συστήματα των επιχειρήσεων – ακόμα και σε εκείνες με τα καλύτερα αντιικά προγράμματα – και ζητούν χιλιάδες ευρώ για να αποκαταστήσουν τη ζημιά που προκάλεσαν.

Προφυλάξτε τα δεδομένα της επιχείρησής σας αλλά και των πελατών σας, κάνοντας την καλύτερη cyber ασφάλιση της αγοράς με αρωγό τη Victory Promise.

Ρωτήστε μας για μια λεπτομερή ανάλυση και προσφορά.