Αρχική Για εσάς – Ιδιώτες / Ασφάλιση Αυτοκινήτου – Μηχανής

Ασφάλιση Αυτοκινήτου & Μηχανής

Η ασφάλεια για το αυτοκίνητο ή και για τη μηχανή σας, είναι από τις ελάχιστες περιπτώσεις που το κράτος έχει νομοθετήσει ως υποχρεωτικές.

Μπορεί βέβαια να είναι υποχρεωτικές κι εσείς να αντιμετωπίζετε το γεγονός αυτό σαν αναγκαίο κακό, αλλά προτείνουμε να το δείτε πιο σφαιρικά. Με την ασφάλιση των μεταφορικών σας μέσων, προστατεύετε εσάς και την οικογένειά σας.

Αυτοκίνητο - ΜηχανήΈχοντας στην ιδιοκτησία σας ένα όχημα και ασφαλίζοντάς το και για περιπτώσεις ατυχημάτων, προστατεύετε και τους άλλους/τρίτους. Σε εμάς, η ασφάλιση αυτοκινήτου/μηχανής μπορεί να καλύψει από ατύχημα και τραυματισμούς δικών σας ή άλλων/τρίτων, μέχρι ζημίες από φυσικά φαινόμενα ή και κλοπές.

Πολλοί δεν λαμβάνουν υπόψη τα φυσικά φαινόμενα ενώ τελικά αυτά έχουν αποδείξει πολλάκις ότι μπορούν να επιφέρουν τεράστιες υλικές ζημιές. Χιόνι, χαλάζι, φωτιές (ειδικά την καλοκαιρινή περίοδο), πλημμύρες… Το αυτοκίνητο κι η μηχανή σας είναι τα μέσα που εξυπηρετούν τις ανάγκες σας αλλά και τη διασκέδασή σας. Είναι η περιουσία σας και είναι πολύ φυσιολογικό να θέλετε να την προστατέψετε. Γιατί να μην προνοήσετε γι’ αυτό αντί να βρεθείτε προ εκπλήξεως;

Ίσως σας απασχολεί το κόστος αλλά εμείς το έχουμε σκεφτεί πριν από εσάς. Οι συνεργάτες μας κι εμείς, αντιμετωπίζουμε την ασφάλιση του οχήματός σας σαν «αναγκαίο καλό» και με τον ανάλογο σεβασμό σάς προτείνουμε τις πιο αξιόπιστες λύσεις προσαρμοσμένες στα δικά σας θέλω, στις δικές σας ανάγκες και μάλιστα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Το μόνο που χρειαζόμαστε από εσάς είναι να σκεφτείτε τι είναι αυτό που θέλετε. Τα υπόλοιπα αφήστε τα επάνω μας.

Θέλετε να καλύπτετε μόνο αυτό που είναι υποχρεωτικό σύμφωνα με τον νόμο ή να έχετε ήσυχο το κεφάλι σας καλύπτοντας κάθε ενδεχόμενο;

Εσείς πάντα θα προσέχετε στον δρόμο… Οι άλλοι;

Ρωτήστε μας για να σας κάνουμε την καλύτερη προσφορά που καλύπτει αποκλειστικά εσάς και τα θέλω σας.

Έχετε επιχείρηση; ρωτήστε μας για Ασφάλιση Επαγγελματικού ή Εταιρικού Οχήματος