Αρχική / Για εσάς – Ιδιώτες / Ζωής & Ατυχημάτων

Ασφάλιση Ζωής – Ασφάλιση Ατυχημάτων

Αν είστε από εκείνους που παίρνουν τις καταστάσεις στα χέρια τους και προνοούν, για τους ίδιους και για τις οικογένειές τους, τότε είστε στο σωστό μέρος.

Όσοι είμαστε οικογενειάρχες και ειδικά όταν υπάρχουν ανήλικα παιδιά, θέλουμε να τους έχουμε εξασφαλισμένους. Στο παρόν αλλά και στο μέλλον. Θέλουμε να καλύψουμε όλα τα ενδεχόμενα σε περίπτωση που συμβεί κάτι. Απ’ το πιο μικρό μέχρι κάτι σοβαρό. Είτε αφορούν την κάλυψη των εξόδων των σπουδών τους είτε το εισόδημα για την όσο γίνεται άνετη διαβίωσή τους.

Αυτό είναι και το κύριο μέλημά μας στη Victory Promise. Γι’ αυτό, δημιουργούμε μαζί το κατάλληλο πρόγραμμα ασφάλισης, που θα καλύπτει όλα όσα χρειάζεται η δική σας οικογένεια. Στην εταιρεία μας, εξειδικευόμαστε σε αυτόν τον κλάδο ασφάλισης. Δεν θα σταματήσουμε, μέχρι να βρούμε αυτό που ταιριάζει σε εσάς ώστε να είστε ήσυχοι πως ό,τι κι αν συμβεί, η οικογένειά σας θα είναι εξασφαλισμένη, προστατευμένη και θα λάβει την απαραίτητη στήριξη.

Όλα είναι μέσα στη ζωή. Κάνουμε σχέδια και έρχεται κάτι που τα ανατρέπει όλα. Είτε είναι κάτι πρόσκαιρο είτε κάτι μόνιμο, για να μην έχετε και αυτό να σκέφτεστε, αφήστε εμάς να σας κάνουμε την καλύτερη δυνατή πρόταση ενδεικτικά για τα εξής:

  • Ισόβια κάλυψη εισοδήματος (σε περίπτωση θανάτου, ορίζετε το ποσό που θα λαμβάνει η οικογένειά σας εφ όρου ζωής)
  • Πρόσκαιρη κάλυψη εισοδήματος
  • Κάλυψη εισοδήματος σε περίπτωση ασθένειας
  • Έξοδα θανάτου
  • Φόρους κληρονομιάς
  • Κάλυψη Δανείων (σε περίπτωση απώλειας του κύριου δικαιούχου)

Το να προνοήσετε με έναν ατομικό ή οικογενειακό οικονομικό προγραμματισμό, σας τοποθετεί στη θέση να αντιμετωπίσετε ακόμα και τις πιο δύσκολες καταστάσεις. Είμαστε σίγουροι ότι κύριο μέλημά σας είναι τα αγαπημένα σας πρόσωπα και πώς αυτά θα εξασφαλιστούν για το μέλλον (π.χ σπουδές, επίπεδο διαβίωσης κλπ).

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!