Σύνταξη & Αποταμίευση

Αρχική Για εσάς – Ιδιώτες / Σύνταξη & Αποταμίευση

Σύνταξη & αξιοπρέπεια

Μετά τις τόσο μεγάλες αλλαγές στον ασφαλιστικό τομέα της χώρας μας, όλοι αποκτήσαμε μια κοινή σκέψη: «Πόση σύνταξη θα πάρω

«Μακάρι να μπορούσα να επιλέξω το ποσό που θα έχω σαν σύνταξη»

Οι αλλαγές όπως η ενοποίηση των ταμείων, ο επανυπολογισμός των επικουρικών συντάξεων και σε μερικές περιπτώσεις η κατάργησή τους, η θέσπιση της ελάχιστης εγγυημένης εθνικής σύνταξης και τόσες άλλες, μας τοποθέτησαν όλους σε ένα επισφαλές περιβάλλον όπου ο φόβος μας αφορά την εξασφάλιση της ζωής μας μετά την περίοδο εργασίας!

Αυτό που κυρίως θέλετε είναι μια αξιοπρεπή σύνταξη.

Καθώς η πρόοδος της ιατρικής έχει αυξήσει σημαντικά το προσδόκιμο επιβίωσης πλέον ολοένα και μεγαλύτερο κομμάτι του πληθυσμού άνω των 65 ετών διεκδικεί τουλάχιστον μια 20ετία με ποιότητα ζωής.

Μην περιμένετε εκείνη τη στιγμή, ξεκινήσετε από σήμερα.

Η ιδιωτική ασφάλιση έχει αρχίσει να κατακτά ολοένα και περισσότερους Έλληνες γεγονός που αποδεικνύει ότι σιγά σιγά αλλάζει και η νοοτροπία μας.

Σκοπός της ιδιωτικής ασφάλισης σύνταξης, είναι να προφέρει λύση προσθέτοντας το επιπλέον εισόδημα που επιθυμείτε, προκειμένου τα χρόνια που θα πρέπει να βασιστείτε στη σύνταξή σας, να σας προσφέρουν την ποιότητα ζωής που έχετε ονειρευτεί. Το αξίζετε άλλωστε.

Παράλληλα, ο σύγχρονος τρόπος ζωής απαιτεί τη συστηματική αποταμίευση προκειμένου να προσφέρετε τόσο σε εσάς, όσο και στα αγαπημένα σας πρόσωπα ένα καλύτερο μέλλον μέσω των σπουδών, απόκτησης κατοικίας κλπ.

Με τις λύσεις που δίνει η ιδιωτική ασφάλιση επιτυγχάνετε δύο στόχους:

  • Τη συγκέντρωση του επιθυμητού ποσού-στόχου
  • Και τη σιγουριά ότι αυτό το ποσό θα καταβληθεί σε εσάς ή σε αυτούς που θα ορίσετε, ανεξαρτήτως της κατάστασης της υγείας σας.

Στη Victory Promise θεωρούμε προσωπική μας υπόθεση το να σας προσφέρουμε τις καταλληλότερες λύσεις σύμφωνα με τις ανάγκες, τα όνειρα και τους στόχους σας.

Ρωτήστε μας για να τα συζητήσουμε/αναλύσουμε μαζί.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν:

By |2022-10-17T09:39:23+00:00April 21, 2022|Ιδιώτες & Οικογένειες|Comments Off on Σύνταξη & Αποταμίευση

About the Author:

Go to Top