Αρχική Για εσάς – Ιδιώτες / Ασφάλιση Κατοικίας – εξοχικού

Ασφαλίστε το χώρο που ζουν οι άνθρωποι που αγαπάτε. Ασφαλίστε την κατοικία σας!

Η κατοικία, στη ζωή κάθε ανθρώπου, είναι υψίστης σημασίας μιας και συνδέεται με τον ψυχικό του κόσμο αλλά αποτελεί και έκφραση πολιτισμού.

Όταν σκέφτεστε την αξία του σπιτιού ή/και του εξοχικού σας, ξέρετε ότι δεν αφορά μόνο την εμπορική του αλλά και τη συναισθηματική του. Εκεί ζείτε τις σημαντικότερες στιγμές σας, συλλέγετε αναμνήσεις και συναισθήματα και κάνετε όνειρα με τους ανθρώπους που αγαπάτε.

Στην κατοικία σας θέλετε να νιώθετε ασφάλεια, είτε είναι η κύρια, είτε η εξοχική, είτε ιδιόκτητη, ενυπόθηκη ή νοικιασμένη.

Επίσης η κατοικία σας είναι οι κόποι σας.

home insurance

Προτεραιότητά μας, λοιπόν, είναι αυτό ακριβώς. Να σας παρέχουμε, μέσω του καλύτερου ασφαλιστηρίου συμβολαίου, ασφάλεια για εσάς και την οικογένειά σας (όποιους και ό,τι περιλαμβάνει ).

Το ασφαλιστήριο συμβόλαιο κατοικίας που θα επιλέξετε, μπορεί να καλύπτει όχι μόνο υλικές ζημιές από μερικές ή ολικές καταστροφές του κτηρίου, από φυσικά φαινόμενα, αλλά ζημίες σε αντικείμενα εντός της οικίας σας όπως πχ έναν βραχυκυκλωμένο υπολογιστή από μια πτώση τάσης ρεύματος, μια κατεστραμμένη κουζίνα ακόμα και τα ενοίκια που θα πληρώσετε προκειμένου να μετακομίσετε μέχρι να επισκευαστεί το σπίτι σας από μια μεγάλη ζημιά.

Η ασφάλιση για την κλοπή είναι δυστυχώς ένα άλλο παράδειγμα. Πέρα από τα προφανή (απώλεια αντικειμένων), τι θα συμβεί με πιθανές φθορές που προκλήθηκαν (π.χ στην εξωτερική πόρτα, στα παράθυρα κλπ). Γνωρίζετε πως υπάρχουν ασφαλιστικά προγράμματα που καλύπτουν όλα αυτά και επιπλεόν π.χ χρήση έκτακτων μέτρων ασφαλείας ή έξοδα προσωρινής μεταστέγασης σε περίπτωση που το σπίτι σας δεν μπορεί να κατοικηθεί (σπασμένη εξωτερική πόρτα);

Στη Victory Promise σας βοηθάμε να προστατέψετε τα όνειρα και τις αναμνήσεις σας. Εσείς επιλέγετε τις καλύψεις που πραγματικά θα εξασφαλίσουν την αποκατάσταση ή την αντικατάσταση της ακίνητής σας περιουσίας προκειμένου να διατηρήσετε την ποιότητα ζωής που απολαμβάνετε σήμερα.

Και μην ξεχνάτε ότι, σε περίπτωση που έχετε και εξοχική κατοικία, η οποία είναι ακόμα πιο εκτιθέμενη σε κινδύνους, μπορούμε να σας προτείνουμε τα κατάλληλα προγράμματα για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο και για εκεί.

Μήπως έχετε στην κατοικία σας έργα τέχνης ή συλλογές; Ρωτήστε μας για την εξειδικευμένη κάλυψη έργων τέχνης

Ενδεικτικά μπορούν να καλυφθούν Πίνακες, Βιβλία, Νομίσματα, Γραμματόσημα, Εικόνες (αγιογραφίες), Αγάλματα, Γλυπτά, Μετάλλια, Πορσελάνες, Γούνες, Αντικείμενα από πολύτιμα μέταλλα, Ασημικά, Χρυσά είδη (εκτός κοσμημάτων), Κρύσταλλα, Κοσμήματα, Συλλεκτικά όπλα κλπ τα οποία στις περισσότερες περιπτώσεις εξαιρούνται από την απλή ασφάλιση κατοικίας

Ρωτήστε μας για περισσότερες λεπτομέρειες.