Αρχική / Για εσάς – Ιδιώτες / Ασφάλιση Υγείας

Ασφαλίζοντας το πολυτιμότερο αγαθό. Την Υγεία σας

Η υγεία σας είναι το πολυτιμότερο αγαθό και ως τέτοιο το αντιμετωπίζουμε στη Victory Promise. Θέλουμε το καλύτερο για εσάς και την οικογένειά σας.

Στο θέμα «υγεία» δεν υπάρχει δεύτερη επιλογή πέραν της προστασίας και πρόληψης. Μαζί μπορούμε να βρούμε το καλύτερο πακέτο ασφάλισης υγείας που ταιριάζει σε εσάς και την οικογένειά σας.

Μπορείτε να έχετε:

Ελεύθερη επιλογή γιατρού και νοσοκομείου

Κάθε περιστατικό υγείας αντιμετωπίζεται σοβαρά και με επαγγελματικό τρόπο. Τα προγράμματα νοσοκομειακής περίθαλψης που θα σας προτείνουμε θα είναι κομμένα και ραμμένα με βάση τις δικές σας δυνατότητες και στα μέτρα σας. Ο θεσμός της οικογένειας είναι σημαντικός για εμάς και με γνώμονα αυτόν χειριζόμαστε όλες τις ασφάλειες υγείας.

Ενδεικτικά, οι καλύψεις σε ένα πακέτο νοσοκομειακής περίθαλψης, περιλαμβάνουν :

  • Απευθείας κάλυψη εξόδων στα μεγαλύτερα ιδιωτικά νοσοκομεία στην Ελλάδα και το εξωτερικό
  • Κάλυψη σύγχρονων ιατρικών τεχνικών (π.χ. ρομπουικές επεμβάσεις)
  • Κάλυψη σοβαρών ιατρικών περιστατικών καθώς και τις αντιστοιχες θεραπείες (π.χ ακτινοθεραποεία, χημειοθεραπεία)
  • Κάλυψη εξόδων προ και μετά νοσηλείας (ιατρικές εξετάσεις ή διαγνωστικές εξετάσεις κλπ)
  • Κάλυψη χειρουργικών επεμβάσεων χωρίς νοσηλεία (one day clinic)
  • Κάλυψη μονάδας εντατικής θεραπείας (Μ.Ε.Θ) ή μονάδα αυξημένης φροντίδας (Μ.Α.Φ)
  • Έξοδα αποκλειστικής νοσοκόμας

και μια σειρά σημαντικών επιπλέον παροχών, καλύψεων και προνομίων προκειμένου να έχετε ολοκληρωμένη προστασία, προσαρμοσμένη στη σύγχρονη εποχή.

Άμεση και ευέλικτη κάλυψη των διαγνωστικών ή ιατρικών εξετάσεων

Στην πρόληψη και την προστασία της υγείας σας, περιλαμβάνονται και απαραίτητες διαγνωστικές και ιατρικές εξετάσεις. Αυτές, ενίοτε οδηγούν σε επίπονες και οικονομικά επιβαρυμένες περιπέτειες, οι οποίες πολλές φορές αποτρέπουν τον ενδιαφερόμενο να τις θέσει ως ύψιστη προτεραιότητα.

Με τη βοήθεια της Victory Promise, όμως, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε ολοκληρωμένα προγράμματα διαγνωστικών εξετάσεων, χωρίς γραφειοκρατικές διαδικασίες και χωρίς ταλαιπωρία ενώ παράλληλα μπορείτε να έχετε και έναν ολοκληρωμένο ετήσιο προληπτικό έλεγχο της υγείας σας (check-up) απολύτως δωρεάν.

Θέλουμε το καλύτερο για εσάς και την οικογένειά σας.

Ρωτήστε μας και ένας ασφαλιστικός σύμβουλος της Victory Promise θα είναι στη διάθεσή σας προκειμένου να απαντήσει σε κάθε σας ερώτηση.