Οικογενειακή και ατομική αστική ευθύνη

Ας κρατήσουμε τις μικρές ή μεγάλες στιγμές, όμορφες, ευχάριστες και ξέγνοιαστες!

Όσο η ζωή γίνεται πιο πολύπλοκη, τόσο οι ευθύνες μίας οικογένειας αυξάνουν. Ακόμα και στις απλές, καθημερινές ασχολίες υπάρχει κίνδυνος να βρεθείτε, εσείς ή κάποιο μέλος της οικογένειάς σας, κατηγορούμενος και υπόχρεος για αποζημίωση σε κάποιο τρίτο πρόσωπο, για ζημιές που του προκλήθηκαν από αμέλεια δική σας ή των αγαπημένων σας προσώπων.

Φανταστείτε ένα χαρούμενο παιχνίδι των παιδιών να καταλήγει σ’ ένα σπασμένο τζάμι σε γειτονικό σπίτι ή διαμέρισμα. Το πέσιμο μία γλάστρας από το μπαλκόνι ή το πρεβάζι του παραθύρου να προκαλέσει υλικές ζημιές ή και σωματικές βλάβες.

Είμαστε σίγουροι ότι θέλετε να αποτρέψετε την πιθανότητα κάθε απρόοπτου γεγονότος που μπορεί να συμβεί.

Η ασφάλιση Αστικής Ευθύνης, μπορεί να διαφυλάξει εσάς και την οικογένειά σας, από αποζημιώσεις για υλικές ζημιές ή σωματικές βλάβες σε τρίτους, που θα προκληθούν πχ από διαρροή υγρών στην κατοικία σας που προξένησαν υλικές ζημιές σε άλλο διαμέρισμα ή επειδή έπεσε κάτι από το μπαλκόνι σας και επέφερε ζημιά στο παρκαρισμένο αυτοκίνητο ακριβώς από κάτω ή επειδή το κατοικίδιό σας προκάλεσε κάποια ζημιά σε κοινόχρηστο χώρο ή από τη χρήση του ποδηλάτου σας κλπ.

Μήπως νοικιάζετε κάποια κατοικία σε τρίτους ή έχετε και εξοχικό; Η κάλυψη αφορά σε όσα συμβούν στην κύρια, αλλά και στην εξοχική σας κατοικία σας ή στην κατοικία που ενοικιάζετε σε τρίτους.

Μήπως έχετε κάποιο κατοικίδιο; Η οικογενειακή αστική ευθύνη καλύπτει και τα κατοικίδιά σας.

Στη Victory Promise, μέσω των συνεργατών μας, μπορείτε να επιλέξετε το πακέτο που ταιριάζει σε εσάς και την οικογένειά σας. Σίγουρα και με ασφάλεια.

Ρωτήστε μας για να δούμε τις καλύψεις μαζί αναλυτικά.